preheader NTVH

header website

Welkom op de ASH 2018

De American Society of Hematology (ASH) nodigt u uit voor hun 60ste jaarlijkse congres dat van 1 t/m 4 december a.s. plaatsvindt in San Diego, CA, VS.

Al meer dan 50 jaar vormt de Annual Meeting van de American Society of Hematology (ASH) hèt event voor het uitwisselen van wetenschappelijke kennis binnen de hematologie. De ASH is ‘s werelds grootste professionele vereniging betrokken bij oorzaken en behandeling van hematologische aandoeningen. De missie van de ASH is het bevorderen van het begrip, de diagnose, behandeling en preventie van ziekten van het bloed en beenmerg door het uitwisselen van kennis, het bevorderen van educatie en het promoten van onderzoek.

Tegenwoordig trekt het jaarlijkse congres van de ASH meer dan 20.000 bezoekers van over de hele wereld. Er worden elk jaar meer dan 5.000 abstracts ingezonden waarvan er meer dan 3.000 worden geaccepteerd voor mondelinge en posterpresentaties door een uitgebreid peer review proces. Een jaarlijks hoogtepunt is de Plenary Scientific Session, waarin de 6 beste abstracts - geselecteerd door het programmacomité - worden gepresenteerd.

Lees binnenkort alles over de hoogtepunten van de ASH 2018 op deze website.

Jeroen Beekwilder, PhD

Beekwilder

Medical writer

Naar boven