preheader NTVH

Welkom bij EHA2021 Virtual!

Alhoewel face-to-face interacties een belangrijk onderdeel vormen van congressen, zijn de mogelijkheden tijdens huidige pandemie ernstig beperkt. Een kerndoel van de ‘European Hematology Association’ (EHA) is om een platform te bieden, waarop hematologen kunnen netwerken en de verbinding met elkaar kunnen opzoeken. Het jaarlijkse congres EHA2021 zal in dat opzicht niet anders zijn. De EHA zet haar toewijding en inspanningen voort om hematologen in zowel de klinische setting als de researchsetting te begeleiden.

Congres doelstellingen

Het virtuele congres EHA2021 zal een belangrijk moment zijn om wereldwijde opgedane kennis en ervaring te bundelen en hematologen in een virtuele omgeving tot elkaar te brengen. Een virtueel congres brengt weliswaar uitdagingen met zich mee, maar biedt tegelijkertijd nieuwe mogelijkheden. Het interactieve programma richt zich op klinisch onderzoek en de klinische praktijk, (translationeel) onderzoek en op de belangrijke samenwerkingen tussen stakeholders buiten de hematologie. Blijf dus op de hoogte van het laatste nieuws binnen de hematologie en diverse subspecialisaties:

  • Cutting-edge evidence-based benaderingen voor diagnose en behandeling
  • Lang verwachte data uit klinisch en translationeel onderzoek
  • Nieuwste ontwikkelingen in innovatieve technieken, diagnostische tools en risk-assessment strategieën.

Nieuwsbrieven

Lees binnenkort alles over de hoogtepunten van EHA2021 VIRTUAL op deze website. We zullen samenvattingen en de belangrijkste key slides uit de meeste interessante lezingen plaatsen. Verder zullen Nederlandse en internationale key opinion leaders ons op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied middels podcasts.

Jeroen Beekwilder, PhD

Beekwilder

Medical writer

Wandana Nanhoe, PhD

Wandana Nanhoe

Medical writer

Naar boven