preheader NTVH

ASH 2021

Welkom bij ASH 2021

De 63ste ‘Annual Meeting and Exposition’ van de American Society of Hematology (ASH) was dit jaar een hybride event. Het vond plaats in de Georgia World Congress Center in Atlanta GA, maar was tevens volledig virtueel te volgen vanwege de voortdurende COVID-19-pandemie. Het congres vond plaats van 11 t/m 14 december en bood deelnemers de mogelijkheid tot educatie, samenwerken en netwerken.

Congres doelstellingen

De missie van ASH is om kennis, diagnose, behandeling en preventie van aandoeningen van het bloed, beenmerg en immunologische, hemostatische en vasculaire systemen verder te ontwikkelen dor middel van het stimuleren van onderzoek, klinische zorg, educatie, training en belangenbehartiging binnen de hematologie. In overeenstemming met deze missie is het primaire doel van wetenschappelijke congressen georganiseerd door de ASH, inclusief dit jaarlijkse congres, het faciliteren van de uitwisseling van wetenschappelijke informatie en klinische resultaten gerelateerd aan het veld van de hematologie. Een ander belangrijk doel van congressen georganiseerd door ASH is om artsen en wetenschappers te ondersteunen bij het ontwikkelen en onderhouden van academische samenwerkingsverbanden, die leiden tot nieuwe inzichten, waar patiënten uiteindelijk baat bij hebben.

E-newsletters

Deze website biedt u een selectie van de belangrijkste hoogtepunten van de 63ste ASH Annual Meeting and Exposition door middel van samenvattingen van lezingen, key slides en podcasts met internationale opinieleiders, die uw dagelijkse management van hematologische patiënten kunnen ondersteunen.

Wandana Nanhoe, PhD

Wandana Nanhoe

Medical writer

Naar boven