preheader NTVH

Welkom op EHA 25 VIRTUAL: Unfolding the future

Het jaarlijkse congres van de European Hematology Association (EHA) is een toonaangevend hematologiecongres, dat elk jaar in juni in een grote Europese stad plaatsvindt. Het vormt een belangrijke ontmoetingsplek voor hematologen met verschillende subspecialisaties. Tijdens het congres, dat het gehele spectrum aan hematologische studies omvat, delen zo’n 11.000 deelnemers hun passie voor dit veld en leren van elkaars bevindingen en innovaties.

Vanwege de gigantische wereldwijde impact van de COVID-19-crisis, wordt het 25ste congres van de EHA – dat oorspronkelijk zou plaatsvinden in Frankfurt – dit jaar vervangen door een virtuele editie. Op deze manier kan de EHA toch bijdragen aan hun missie om educatie en de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen naar de hematologische gemeenschap te brengen, ook al is er geen fysiek congres mogelijk.

Congres doelstellingen

Samenwerking is momenteel essentiëler dan ooit. Deelname aan het EHA 25 virtuele congres houdt in:

  • Vergroten van de kennis van evidence-based benaderingen voor diagnose en behandeling van hematologische aandoeningen;
  • Toegang krijgen tot de meeste recente resultaten van klinisch en translationeel onderzoek naar hematologische ziektebeelden;
  • Op de hoogte zijn van opkomende innovatieve technieken, diagnostische tools en risk-assessment strategieën in het hematologische veld en bijbehorende subspecialisaties;
  • Verbinden met een groot internationaal publiek.

Nieuwsbrieven

Lees binnenkort alles over de hoogtepunten van de EHA 25 VIRTUAL op deze website. Omdat er geen video-interviews opgenomen kunnen worden, zijn deze vervangen door podcasts met key opinion leaders die ons op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied.

Wandana Nanhoe, PhD

Wandana Nanhoe

Medical writer

Naar boven